Szűrés

A(z) Bullitt Group kulcsszót tartalmazó cikkek

Extrém körülményekre tervezték az új Cat routert

2022. február 28. -

A Bullitt Group, a Cat phones globális licencpartnere bemutatja a Cat Q10 hotspotot. A Cat Q10 megbízható és gyors kapcsolatot biztosít több eszköz számára, kifejezetten szabadtéri használatra tervezve. IP68 szabvány szerint bírja a port és az esőt, a Mil-Spec 810H szabványnak való megfeleléssel pedig huzamosabb időn keresztül is ellenáll a hideggel és az esővel szemben, és tesztelték 1,8 méterről való leejtés során is. A nagyméretű, 5300 mAh-s akkumulátorral, amelyet akár a felhasználó is kicserélhet, a csatlakoztatott eszközök hosszú ideig online lehetnek.

Kulcsszavak: router, Bullitt Group, Cat
Tovább

Jön a Cat hőkamerás csúcskészüléke

2020. július 30. -

A Bullitt Group, a Cat phones márka licencpartnere hivatalosan is bemutatta új csúcskészülékét, ami a jelenleg elérhető legjobb felbontású beépített FLIR Lepton hőkamerával érkezik.

Tovább

Hétfőtől hazánkban is előrendelhető az új Cat telefon

2020. július 3. -

A Bullitt Group, a Cat phones márka licencpartnere bejelentette, hogy a Cat S42 okostelefon július 6-tól Magyarországon is előrendelhető. A készülék tervezési folyamatába több évnyi kutatás és fejlesztés eredményét építették be, hogy olyan okostelefont alkossanak, ami bírja az állandó szabadtéri munkavégzést. Cat S42 az Extreme Digital weboldalán rendelhető meg javasolt bruttó 94.990 Ft-os fogyasztói áron.

Tovább